Nieuws

Aalsmeer krijgt in 2012 glasvezelnetwerk

Inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart krijgen in 2012 een glasvezelaansluiting. Daarover heeft de gemeente een overeenkomst getekend met investeerder Communication Infrastructure Fund (CIF).

Maandag 9 januari starten de graafwerkzaamheden voor de aanleg van de eerste glasvezelkabels. De bewoners van deze huizen zijn inmiddels geïnformeerd over de werkzaamheden. Naar verwachting zijn voor het eind van het jaar 2012 alle werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk in de hele gemeente afgerond.

Alle bewoners die binnen het aansluitgebied wonen, ontvangen een aantal weken voor de aanlegwerkzaamheden in hun straat beginnen de glasvezelbouwkrant, meldt de gemeente.

Afspraken
De gemeente Aalsmeer tekende de overeenkomst met het CIF om afspraken vast te leggen over de uitvoering van de werkzaamheden en de communicatie met bewoners. Ook houdt de gemeente toezicht op de naleving van de afspraken.

Op www.glasvezelweken.nl staat hoe inwoners zich kunnen aanmelden. Op deze website is ook de planning van de werkzaamheden te zien.

  1. A. Romeijn

    Wanneer staat de Rozenhof op de planning ?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.