Nieuws

Concepts verlaagt abonnementsprijzen in 18 gemeenten

Glasvezelprovider Concepts verlaagt de prijs van een aantal glasvezelabonnementen. De provider wil met deze aangescherpte pakketten een groter marktaandeel in de glasvezelmarkt krijgen.

Naast een prijsverlaging krijgt een aantal abonnees van Concepts ook een snelheidsverhoging. Zo wordt 30 Mbps in enkele woonplaatsen verhoogd tot 50 Mbps en 50 Mbps tot 100 Mbps.

Gebruikers die in een gebied wonen waar de tarieven omlaag gaan en die nu een 100 Mbps-abonnement bij Concepts hebben, gaan vanaf deze zomer ‘enkele tientjes’ minder voor hun abonnement betalen, bevestigt een woordvoerder van Concepts tegenover Glasvezelgids.

Welke abonnees prijsverlaging of een upgrade van hun pakket krijgen, is afhankelijk van de woonplaats. De nieuwe prijsverlaging geldt nu voor abonnees in Almere, Amersfoort, Bathmen, Deventer, Dordrecht, Elburg, Enschede, Hilversum, Holten, Houten, Laren, Meppel, Rijssen, Ruurlo, Twello, Veenendaal, Wijchen en Zeewolde aan de beurt.

Eerder werd de wijziging al doorgevoerd in andere woonplaatsen waar Concepts actief is. De nieuwe prijsverlaging zal waarschijnlijk voor het einde van de zomer zijn doorgevoerd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.