Nieuws

Een jaar lang een gratis glasvezelabonnement in Vught

Om bewoners in Vught over de streep te trekken om voor glasvezel te kiezen, heeft een woonstichting in Vught wel een heel bijzonder aanbod: een jaar lang een gratis glasvezelabonnement met internet, tv en telefonie.

Woningstichting Woonwijze biedt zijn huurders in Vught wel een heel bijzonder lokkertje om over te stappen op glasvezel. De klanten van Woonwijze kunnen een jaar lang een gratis glasvezelabonnement bij OnsBrabantNet krijgen.

“Als sociale verhuurder ziet Woonwijze het als haar taak om deze mogelijkheden aan huurders aan te bieden en zo ontmoetingen en contacten in en buiten de buurt te faciliteren”, zo stelt Woonwijze.

De woningstichting wil kennelijk dat zoveel mogelijk mensen voor glasvezel kiezen zodat bij de aanleg van het glasvezelnetwerk alle huizen van de stichting worden aangesloten.

Om bewoners extra te informeren over glasvezel houdt Woonwijze samen met netwerkbedrijf Reggefiber op 29 mei nog een extra informatieavond.

  1. Joop Uiterwaal

    De afstand van de meterkast naar TV bedraagd ongeveer 12 meter. Daar is dus veel kabel voor nodig en wat kost dat per strekkende meter? Tevens moet ik wederom een nieuw kastje kopen i.v.m. Uitzending gemist etc. Wie neemt mijn huidig kastje van ziggo over als ik zou besluiten over te stappen?
    Met dank voor Uw antwoord: J.Uiterwaal; Vught

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.