Nieuws

Eerste woning in Vught aangesloten op glas

In Vught is vorige week de eerste woning aangesloten op glasvezel. Het is tevens de aftrap van de aanleg van glasvezel in de Brabantse woonplaats.

De aansluiting van de eerste woning in de Van de Pollstraat in Vught ging niet zonder slag of stoot. Bewoners maakten bezwaar tegen de wijkcentrale die bij hen in de straat is geplaatst. Nadat Reggefiber beloofde groen materiaal over het huisje te plaatsen, gingen de bewoners akkoord.

Naast Vught hebben ook bewoners van Cromvoirt inmiddels de keuze voor een glasvezelaanbieder kunnen maken. In Vught kan worden gekozen uit het aanbod van Concepts-ICT, Glashelder, KPN Glasvezel, Lijbrandt, OnsBrabantNet en XS4ALL.

[adsenseyu1]

Voorlopig gaan de graafwerkzaamheden door in Vught. Ongeveer vier weken voordat de graafwerkzaamheden in een straat starten, ontvangen bewoners een informatiepakket. Daarin wordt uitgelegd wanneer welke werkzaamheden worden uitgevoerd.

Reggefiber is naar verwachting tot en met de lente van 2012 bezig met de aanlegwerkzaamheden in de verschillende wijken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.