Nieuws

Fiber Vakdag 2020 wordt online evenement

De Fiber Vakdag wordt dit jaar toch geen echt fysiek evenement. Vanwege de coronamaatregelen wordt ook dit event online gehouden.

De organisatie van het evenement, de Fiber Carrier Association, meldde eind vorige week dat ze de 1,5 meter-maatregel tijdens een live event niet goed kan garanderen. Daarom zal de editie 2020 van 7 oktober online worden gehouden.

De online editie van de Fiber Vakdag ziet er als volgt uit: vier dinsdagen in oktober waarop belangstellenden online in ongeveer een uur worden bijgepraat over het laatste nieuws uit de sector. De thema’s die op het programma staan zijn: samenwerken, finance, innovatie en techniek.

“In plaats van informatie vergaren via onze meeting place, zorgen we voor interessante content of aanbiedingen op onze website. U kunt handige how to’s downloaden, een afspraak maken met een leverancier of blogs lezen van onze sprekers. Tijdens een online sessie kunt u live vragen stellen via de chat en meedoen aan inhoudelijke polls. Per sessie zorgen we voor een mix aan content variĆ«rend van: een gesprek, presentatie of korte video”, aldus de organisatie.

Eerder werd de Fiber Vakdag 2020 al verplaatst vanwege het risico op verspreiding van COVID-19.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.