Nieuws

Glasvezelcampagne in Bronckhorst uit de startblokken

In het buitengebied van Bronckhorst is vorige week de campagne gestart om zoveel mogelijk mensen te laten overstappen op glasvezelinternet.

Voorwaarde voor de aanleg van glasvezel is dat minimaal de helft van de bewoners en bedrijven in het gebied zich voor een glasvezelabonnement aanmeldt. Als 50% van de bewoners dit vóór 14 mei 2018 doet, gaat de aanleg van het glasvezelnetwerk door.

De bewoners kunnen kiezen uit het aanbod van drie providers; Solcon, Delta en Caiway. Bedrijven hebben de keuze uit het aanbod van Cbizz en Weserve. Naast een abonnement bij een provider, betalen de bewoners een vastrechtvergoeding. Zij kunnen kiezen tussen een maandelijks bedrag van 12,50 euro of een eenmalige afkoop van 1600 euro.

De komende twee weken worden er in Bronckhorst en omgeving diverse informatieavonden gehouden om vragen van bewoners te beantwoorden. De informatiebijeenkomsten zijn 12, 13, 14, 15, 19 en 20 maart. Bewoners die in het buitengebied wonen, krijgen hiervoor nog een uitnodiging in de brievenbus.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.