Nieuws

Inlooppunten XMS gaan sluiten

Glasvezelprovider XMS gaat de deuren sluiten van zijn zogenoemde XMS huizen. Dat zijn soort winkels waar mensen met vragen terecht kunnen. De provider heeft de dienstverlening anders ingericht.

De behoefte aan dergelijke inlooppunten is sterk afgenomen, zo heeft XMS donderdag laten weten. Dit komt vooral omdat vragen tegenwoordig worden afgehandeld door de Servicedesk.

Daarnaast XMS beschikt nu ook over diverse verkooppunten en een aantal regionale servicemanagers. Daarom  heeft XMS besloten per 1 juni 2012 de laatste XMS huizen te gaan sluiten.

Een overzicht van dichtstbijzijnde verkooppunten zijn op de website van XMS op te zoeken (www.xms.nl/woonplaats). De helpdesk is te bereiken op nummer: 088 555 2 555.

Wijzigingen tv
Daarnaast heeft XMS nog een aantal wijzigingen aangekondigd. Volgende week wordt bij XMS-abonnees het interactieve tv-menu vernieuwd. Ook wordt het aantal HD-kanalen uitgebreid en verandert het eco-gebruik van de tv-ontvanger.

Wanneer de gebruiker zijn tv-box niet gebruikt, gaat deze standaard na 4 uur in de eco-stand. Dat wil zeggen de ontvanger gaat op standby. Die tijd is overigens wel handmatig aan te passen.

Aan het aanbod van HD-zenders worden SBS6 HD, Net5 HD en Veronica HD toegevoegd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.