Nieuws

Inschrijving voor glasvezel in Noordoost Veluwe geopend

De glasvezelcampagne van Glasvezel buitenaf is dinsdag van start gegaan in de gemeenten Epe en Heerde en in delen van de gemeenten Apeldoorn, Hattem, Voorst en Olst-Wijhe.

Inwoners van deze gemeenten kunnen vanaf nu tot 24 september 2018 een glasvezelabonnement afsluiten bij een dienstaanbieder. Al bij 50% deelname gaat de aanleg door. Om bewoners te informeren over de aanleg, kosten, voorwaarden en planning worden vier informatieavonden georganiseerd.

In totaal gaat het om ruim 4.600 huishoudens en bedrijven in het buitengebied. Aanmelden voor glasvezel kan tot 24 september 2018 door een abonnement bij een van de zes providers af te sluiten; Caiway, CBizz, Delta, Helden Van Nu, Kliksafe of Solcon.

De bewoners krijgen betalen, naast het abonnement bij hun provider, ook een vastrechtvergoeding van 1600 euro bij eenmalige betaling of 12,50 euro per maand. Inwoners die na de inschrijfperiode alsnog kiezen voor glasvezel betalen de werkelijke aansluitkosten van minimaal 995 euro.

De bewoners in het gebied ontvangen bovendien nog een uitnodiging voor de informatieavonden die binnenkort worden gehouden. Tijdens de informatieavonden zijn ook de providers aanwezig.

foto: Glasvezel buitenaf

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.