Nieuws

Kliksafe sluit eerste glasvezelklanten aan

De gereformeerde internetprovider Kliksafe heeft zijn allerleerste klanten aangesloten op glasvezel.

De glasvezelpakketten van Kliksafe zijn vooralsnog beschikbaar in vijftien gemeenten waaronder Woudenberg, Nunspeet, Putten en Barneveld.

Begin vorige week is aan de J.F. Kennedylaan in Woudenberg de eerste klant van internetprovider Kliksafe online gekomen.

 

De familie die als eerste glasvezelklant werd aangesloten, is blij met de nieuwe verbinding. “Als docent op een middelbare school moet ik nogal eens grote bestanden naar school uploaden die ik in de les gebruik. Het werkt uitermate plezierig als dit snel via de glasvezelverbinding gebeurt”, aldus de eerste gebruiker.

Volgens Kliksafe is het met glasvezel ook prettig om vanuit huis verbinding met het bedrijfsnetwerk te maken en je werk te doen alsof je op kantoor zit.

Filteren
De nieuwe glasvezeldiensten die Kliksafe aanbiedt variëren van 30 Mbps voor 42,50 euro per maand, 50 Mbps voor 52,50 euro en 100 Mbps voor 72,50 euro. Vaste telefonie kost 2,50 euro per maand extra, waarbij gesprekken naar andere abonnees van Kliksafe gratis zijn.

Kliksafe is een provider die streng controleert welke sites en content klanten mogen bezoeken. Die filtering gebeurt aan de hand van de Tien Geboden. In totaal kunnen ongeveer 170.000 websites bezocht worden.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.