Nieuws

LVCNET start nieuwe glasvezelcampagne

Terwijl LVCNET al bezig is diverse kernen in het Land van Cuijk van glasvezel te voorzien, worden er nieuwe bewonersbijeenkomsten georganiseerd.

“De komende weken worden circa 325 woningen in Oploo en 375 in Sint Anthonis aangesloten op het glasvezelnetwerk. Dat roept nogal wat vragen op bij de inwoners”, schrijft glasvezelcoöperatie LVCNET. En die vragen wil LVCNET beantwoorden tijdens diverse Glasvezelspreekuren in de regio.

Op dinsdag 10 juli wordt er een dergelijk spreekuur gehouden in Oploo, en twee dagen later in Sint Anthonis. Tijdens het Glasvezelspreekuur kunnen vragen worden gesteld over glasvezel in het algemeen en over de diensten die op het netwerk van LVCNET worden aangeboden en uiteraard over de aanleg van het netwerk.

In totaal worden er 33 van die Glasvezelspreekuur-avonden gehouden, meldt de glasvezelorganisatie. Bewoners kunnen tijdens de aanleg van het netwerk nog besluiten om alsnog een abonnement te nemen. Als de graafwerkzaamheden uit de straat verdwenen zijn en bewoners kiezen alsnog voor glasvezel, dan wordt er 450 euro aan activatiekosten gerekend.

 1. Hans alderliesten

  Beste mensen
  Ik heb helaas de nieuwe bijeenkomsten rond glasvezel gemist daar ik in duitsland vertoefde.
  Ik zie nu dat er vlak bij mij glasvezel word gelegd,betekent dat dat ik ook een aansluiting krijg?
  Ik woon op de gemertseweg
  Op het terrein van bronlaak “de seizoenen” een gemeenschap voor mensen met verstandelijke beperking.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.