Nieuws

Megabedrijventerrein in Purmerend krijgt glasvezel

Als een bedrijventerrein aangesloten wordt op glasvezel is dat doorgaans niet echt groot nieuws. Bij bedrijventerrein de Baanstee in Purmerend is dat anders want daar zijn wel heel veel bedrijven gevestigd.

De Baanstee is een terrein waar circa 873 bedrijven zijn gevestigd. Zij kunnen binnenkort een glasvezelaansluiting krijgen, van Glaspoort. De bedrijven op het terrein zijn vorige week al geïnformeerd. Volgende week vindt er een online bijeenkomst plaats waar ondernemers informatie kunnen krijgen over de aanleg van glasvezel.

Het laten aansluiten van een glasvezelaansluiting door Glaspoort op bedrijventerrein de Baanstee is volledig kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee. Bij meteen gebruik willen maken van hun glasvezelaansluiting, kunnen ondernemers terecht bij één van de serviceproviders die hun internet- en telecomdiensten aanbieden op het netwerk van Glaspoort. Er zijn inmiddels 20 aanbieders actief op het netwerk van Glaspoort waaronder Voiceworks, KPN, RoutIt, Pocos en i4Networks. Bedrijven kunnen ook via hun huidige ICT partner de beschikbaarheid en mogelijkheden van het Glaspoort netwerk opvragen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.