Nieuws

No-Dig evenement opnieuw uitgesteld

Het tweejaarlijkse No-Dig evenement voor partijen die betrokken zijn bij ondergrondse infrastructuur, zoals glasvezel, wordt opnieuw verplaatst vanwege corona.

Het evenement zou aanvankelijk in oktober 2021 al worden gehouden. In juni werd besloten om het uit te stellen tot maart 2022. En nu lijkt ook die datum niet haalbaar te zijn. “Na raadpleging van onze exposanten blijkt echter dat het organiseren van een volwaardig programma met voldoende exposanten niet mogelijk is. Daardoor kunnen we u als bezoeker niet de kwaliteit bieden die u van ons mag verwachten”, zo stelt de organisatie.

Daardoor kan de editie die gepland stond voor 30 en 31 maart 2022 niet doorgaan. Het lijkt erop dat een hele editie van het evenement wordt overgeslagen. De nieuwe datum voor No-Dig staat nu vastgesteld op 11 en 12 oktober 2023.

No-Dig is bedoeld voor professionals binnen het vakgebied van de sleufloze No-Dig technieken. Gelet op de steeds nadrukkelijkere rol van ondergrondse kabels en leidingen, blijft de behoefte aan No-Dig toenemen. We houden u uiteraard op de hoogte over de en ontwikkelingen in de No-dig sector en van het NSTT No-Dig Event

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.