Nieuws

No-Dig Event toch verplaatst naar 2022

straat-graafwerkzaamheden-glasvezel-kabel-EF

Het tweejaarlijkse No-Dig evenement voor partijen die betrokken zijn bij ondergrondse infrastructuur, zoals glasvezel, wordt toch verplaatst naar 2022 vanwege corona.

De 7e editie van het No-Dig Event zou worden gehouden op 13 en 14 oktober van dit jaar in Nijkerk, maar de organisatie komt daar nu toch op terug.

Door de gevolgen van de coronapandemie kan het succes van het evenement voor exposanten en bezoekers niet gegarandeerd worden, zo heeft de organisatie woensdag bekendgemaakt.

“Veel overheden, overheidsgerelateerde organisaties/opdrachtgevers en bedrijven hebben aangegeven dat zij zeer terughoudend zijn met betrekking tot bezoek aan congressen en beurzen. Zij geven aan dat naar verwachting deze terughoudendheid tot eind 2021 blijft bestaan, ook als de coronamaatregelen verder worden versoepeld. Zij hebben daarom grote twijfels of hun medewerkers kunnen deelnemen aan het Event. Van een aantal organisaties is nu al zeker dat hun werknemers niet deel kunnen nemen.”

Het No-Dig Event is nu verschoven naar 30 en 31 maart 2022. De beurs bestaat uit lezingen en live demonstraties op het gebied van sleufloos (zonder graven) aanleggen of renoveren van ondergrondse kabels en leidingen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.