Nieuws

Raalte lijkt glasvezeldrempel niet te halen

Met nog een paar dagen te gaan lijkt het erop dat maar weinig kernen in de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe de drempel van 30 procent voor de aanleg van glasvezel gaan halen. Vooral in Raalte lijkt de interesse flink tegen te vallen.

Dat is op te maken uit een overzicht van aanmeldingen die is geplaatst op Sallandopglasvezel.nl. In het overzicht had op 28 november alleen Nieuw Heeten het minimaal aantal belangstellenden weten te verzamelen. Raalte scoort met 14,2 procent aangemelde huishoudens het laagste.

[adsenseyu1]

Netwerkbedrijf Reggefiber eist dat minimaal 30 procent van de huishoudens in een bpaald gebied zich aanmeldt voor een glasvezelabonnement, voordat de er gestart wordt met de aanleg van het netwerk.

Eerder meldde Glasvezelgids al dat de er veel vragen bij bewoners leefden en dat het aantal aanmeldingen tot dusver tegenviel. Huishoudens uit Raalte en Olst-Wijhe kunnen zich nog tot en met 17 december melden als zij glasvezel willen.

 

  1. Wat een klote zooi en dit alleen omdat er zon arrogante hoge eikel van ziggo hier in 1 van deze kernen woont. Ziggo moet juist blij zijn dat glasvezel wordt aangelegd zo kunnen hun het ook gebruiken maar nee mensen boos maken mensen bellen die al een actie abonnement hebben en mensen hoge kosten in rekening brengen nieuwe klanten voorrang geven en vaste klanten laten stikken. ik zou voor glasvezel gaan alleen al omdat dit veel stabieler is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.