Nieuws

Reggefiber veroorzaakt verwarring in Lingewaard

Krijgen de inwoners van Lingewaard en Overbetuwe nu wel of geen glasvezel? Daarover is verwarring ontstaan dankzij tegenstrijdige berichten van het betrokken netwerkbedrijf Reggefiber.

Op de site www.eindelijkglasvezel.nl, waar Reggefiber dorpen informeert over de voortgang van de vraagbundeling en de aanleg, wordt nog altijd gemeld dat de inschrijving van Geldermalsen is verlengd omdat er te weinig aanmeldingen zijn binnengekomen, maar dat ‘West Maas en Waal, Lingewaal en Wijk bij Duurstede al overtuigend hebben gekozen voor dit razendsnelle en stabiele netwerk’.

De krant De Gelderlander meldde donderdag echter dat de inschrijving in Lingewaard en Overbetuwe met een maand is verlengd omdat de minimale inschrijving daar ‘nog net niet is gehaald’. Volgens Reggefiber zou het aantal aanmeldingen er zo dicht tegenaan, dat verlenging van de inschrijftermijn tot 11 maart wel soelaas kan bieden.

De inschrijving sloot aanvankelijk op 12 februari. Lingewaard is een samengevoegde gemeente die eeerder bestond uit de voormalige gemeentes Bemmel, Gendt en Huissen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.