Nieuws

West Maas en Waal na carnaval aangesloten

Direct na de carnaval (vanaf 27 februari) gaan in de gemeente West Maas en Waal de straten open voor de aanleg van glasvezel.

Netwerkbedrijf Reggefiber gaat dan 7600 huishoudens in acht kernen van de gemeenten aansluiten op het glasvezelnetwerk.

In de gemeente komen in totaal negen wijkdistributiehuisjes (ook wel pop-huisjes genoemd), meldt De Gelderlander.

In Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen en Wamel gaan de straten als eerste open voor de komst van de kabels. Het werk daar moet voor de zomer gedaan zij

  1. Ik baal er van en ben ontzettend boos op de gemeente West Maas en Waal. Mijn woning wordt overgeslagen, omdat ik te ver van de weg zit. Ik zit in het hart van Dreumel en de kabel gaat wel langs mij heen, maar wordt niet afgetapt. Heb een boze brief naar de gemeente gestuurd dat ik ze aansprakelijk stel voor nalatigheid van de vergunning die ze hebben verleend. Daarin staat dat het binnengebied wordt voorzien van glasvezel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.