Nieuws

Youfone start met glasvezelabonnementen

Het telecombedrijf en prijsvechter Youfone is gestart met het aanbieden van glasvezelabonnementen met snelheden van 50, 100, 200 en 500 Mbit/s. De provider maakt gebruik van het KPN-netwerk.

Het goedkoopste abonnement met 50 Mbit/s kost 35 euro per maand op basis van een tweejarig contract. Abonnementen met een looptijd van twee jaar zijn EUR 1,00 per maand goedkoper dan contracten met een looptijd van 1 jaar.
De abonnementen met een snelheid van 100 Mbit/s kost maandelijks 39 euro (bij 2-jarig contract). 200 Mbit/s kost 44 euro (2jr) en 500 Mbit/s 51 euro (2jr).

Volgens de provider zitten alleen T-Mobile en Telfort op hetzelfde prijsniveau. Youfone zet heel bewust in op de onderkant van de breedbandmarkt. “We verwachten met deze prijsdruk snel marktaandeel op te bouwen onder vooral twintigers en dertigers, sprak Valentijn Rensing, CEO van het Rotterdamse Youfone, eerder dit jaar.

Klanten kunnen bij Youfone kiezen uit een internet-only abonnement, maar ook internet in combinatie met tv en/of telefonie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.